+377 44 199991

Rreth nesh

Horoskopi Sot – ka filluar nga viti 2014. Me nje pauze te vogel 1 vjeqare eshte kthyer prape online dhe do tu sherbej njerezve qe kane nevoje, ne menyre spirituale te keshillohen per rrethanat e tyre, problemet apo cka do tjeter qe atyre ju intereson.

Duke menduar ne me te miren ne shpresojme qe ju do te na kontaktoni dhe te bisedojme per ceshtjet tua ne menyren me profesionale te mundshme keshilluese dhe psikologjike me ane te leximit astrologjik si dhe leximit te letrave si udherrefyes per ti dhene drite elementeve qe ju preokupojne ne jete.